top of page

PRAKTISCH

AFSPRAKEN

U maakt best telefonisch 0472/95 17 18 een afspraak. Eventueel kunt u ook per mail (jolien@kinemaenhoudt.be) een afspraak maken. Indien u per e-mail een afspraak maakt, wacht u best op de bevestiging. Dit om misverstanden te vermijden.

Wat brengt u mee op de eerste afspraak :

* Voorschrift van de doorverwijzende arts

* Kleefbriefje van de mutualiteit

* Identiteitskaart

* Eventueel een onderzoeksverslag of protocol van medische beeldvorming (RX, scan, echografie, …)

Bij hinder, gelieve 24u op voorhand te verwittigen.

 • Hoelang duurt een behandelsessie?
  De eerste behandeling duurt gemiddeld 45 min; op die manier is er voldoende tijd om uw klachten in kaart te brengen en u volledig te onderzoeken. Een vervolgbehandeling duurt gemiddeld 30 minuten. Een sessie kan soms langer duren.
 • Hoeveel kost een behandeling?
  Ik ben gedeconventioneerd. De tarieven zijn afhankelijk van uw pathologie. De terugbetaling kan hoger zijn als u een voorkeursregeling heeft bij uw mutualiteit, van een verhoogde tegemoetkoming geniet of een aanvullende (ziekte)verzekering hebt. Laat dit weten bij aanvang van de therapie.
 • Hoe kan ik betalen?
  Elke behandeling kan contant of per overschrijving afgerekend worden. Ook is er de mogelijkheid om via de Bancontact/Payconiq-app te betalen. Er is voorlopig geen Bancontact-terminal aanwezig in de praktijk.
 • Kan ik dichtbij parkeren?
  Ja, er is voldoende plaats in de straat.
 • Coronamaatregelen
  Er zijn nog steeds enkele maatregelen: U bent niet meer verplicht een mondmasker te dragen. Neemt u ook een handdoek mee om op de behandeltafel/oefenmat te leggen? Er is ontsmettingsalcohol aanwezig in de praktijk. Alles wordt goed ontsmet en verlucht tussendoor. Indien u ziek bent, (klachten hebt als rillingen/koorts, keelpijn, hoest of plotse geur- of smaakverlies) of in nauw contact bent geweest met een bevestigd coronapatiënt, gelieve contact op te nemen met de praktijk voor u langskomt en dan spreken we verder af.
bottom of page